Материали и покрития. Този аспект, заедно с предходните два, е най-важният при определянето на цената на вашия часовник. Материалите играят важна роля в допълнение към техните покрития, тъй като едно златно покритие няма да има същата стойност като стоманено покритие или например ако включва диаманти. Не трябва да забравяме, че някои модели струват повече заради теглото си в злато, отколкото заради самия часовник.Гривна или каишка. Освен състоянието на гривната, тя има много общо и с основния материал, от който е изработена. Кожените каишки Rolex Replica Watches UK се износват повече от стоманените или златните гривни. В много случаи цената на часовника може да бъде по-висока, ако сменим каишката, като запазим оригиналната катарама.Кристал на циферблата. По-голямата част от луксозните часовници са със сапфирено стъкло, въпреки че можем да открием и други материали, които могат да бъдат решаващи при определянето на цената. Най-важното нещо без съмнение е кристалът да е в оптимално състояние или да няма съществени драскотини, които затрудняват визуализацията на часа.Функциониране. Изглежда очевидно, но неработещите часовници също се продават, за да бъдат възстановени или за да се извлекат определени части за други модели. Ясно е, че ако часовникът не работи, в повечето случаи цената му пада драстично.
Ето защо преди да започнете продажбата, е препоръчително да проверите правилното функциониране на часовника, както и на всички негови допълнителни функции, за да установите дали има някаква повреда, която би могла да повлияе на оценката му. В зависимост от часовника или модела може да е препоръчително да го проверите и ремонтирате от специализиран часовникар, за да сте сигурни.Оригинални аксесоари за часовници. Оригиналният калъф, наръчниците, инструкциите, документацията на производителя или гаранционното свидетелство са фактори, които играят важна роля за увеличаване на стойността на луксозния часовник. Съветваме ви, ако си купите нов часовник, никога да не се отървавате от тях, в случай че някога искате да го продадете. Почистване на часовника. Важно е, преди да започнете преговорите, да почистите добре часовника. Както знаем, първото впечатление е от голямо значение и swiss fake watches може да бъде първата кукичка за потенциалния купувач. Чистият часовник излъчва увереност и добро представяне, а мръсният часовник - обратното.Качествени снимки. Освен чистотата на часовника, снимките са презентационното писмо на този часовник, ако решите да го публикувате в интернет или друга цифрова медия. Не пестете време и средства за снимки, защото колкото повече фокус, яснота и чистота представите, толкова по-добро усещане ще създадете у бъдещите си купувачи. Направете поне 4 снимки от всички възможни ъгли, в допълнение към документацията или куфара, ако има такива.След шестгодишно прекъсване Rolex възкреси Sea-Dweller миналата година в нова, подобрена версия, наречена Rolex Sea-Dweller 4000. В този тест със зашеметяващата оригинална фотография на Маркус Крюгер го представяме на WatchTime. Часовници репликаRolex Sea-Dweller дебютира през 1967 г.
като Sea-Dweller Submariner 2000. Той е оформен по подобие на Rolex Submariner, който е представен през 1953 г., но Sea-Dweller има по-дебел корпус и клапан за изпускане на хелий. По онова време той се отличава с водоустойчивостта си от 2 000 фута (600 метра). В крайна сметка Sea-Dweller достигна дълбочина от 4 000 фута (1 220 метра), преди да бъде заменен през 2008 г. с модела Deepsea, който е с дълбочина до 3 900 метра. Миналата година, поради популярна молба, Rolex върна Sea-Dweller 4000, като добави няколко нови функции. С дебелина 15,1 мм той заема средно положение между Deepsea с дебелина 18 мм и по-обтекаемия Submariner с дебелина 12,5 мм, който е водоустойчив до 300 метра. часовници реплика ролексЗакопчалката Glidelock на часовника е още едно подобрение. Здрава и лесна за управление, тя позволява на потребителя да удължава гривната на стъпки от 2 мм, до общо 20 мм. Това е полезно в горещи дни,Replica Watches когато приветствате малко повече въздух между гривната и китката си, или когато спортувате и китката ви се подува. Предпазната закопчалка с лесно повдигащо се отварящо се колелце предотвратява отварянето на закопчалката, когато не искате. Механизмът за удължаване Fliplock позволява на потребителя да добави още 26 мм към дължината на гривната, така че тя лесно да се побере върху ръкава на водолазен костюм.
Sea-Dweller споделя тази функция с Deepsea, но не и със Submariner. Гривната е еластична и удобна на китката. Страните на гривната и закопчалката са полирани, докато горните повърхности са със сатенено покритие. Същата комбинация от полирани и сатенени повърхности е използвана и при корпуса на часовника. Sea-Dweller, както и Deepsea, е оборудван с винтова Triplock коронка с пет изолатора,Replica rolex Watches UK които предпазват корпуса от влага. Тя е лесна за хващане. Корпусът е изработен от стомана 904L, която е устойчива на корозия в солена вода. Задната част на корпуса е гладка, както и вътрешната повърхност на закопчалката, което допринася за удобството при носене на часовника.Кристалът няма неотразяващо покритие и поради това четливостта не винаги е идеална. Луминисцентният материал върху стрелките и върху индексите 3, 6 и 9 улеснява ориентацията в тъмното. Няма дисплей за датата. Липсата му осигурява спретнат външен вид на циферблата, но може да разубеди някои да си купят този модел.

UserForm edit

FirstName Lehberger
LastName Frank
OrganisationName
OrganisationURL
Profession
Country
State
Address
Location
Telephone
VoIP
InstantMessaging (IM)
Email
HomePage
Comment
Topic revision: r2 - 10 May 2021, LehbergerFrank
This site is powered by FoswikiCopyright © by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding Foswiki? Send feedback